Πού βρίσκεται το ξενοδοχείο Παλίρροια ;

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Χαλκίδας, την πρωτεύουσα της Εύβοιας. Η Χαλκίδα ήταν η πόλη του Ισαίου, Λυκόφρων, Σκαλκώτα, Μακρή, Σκαρίμπα, Κριεζώτη, του Μυταρά και πολλών άλλων προσωπικοτήτων. Ο επισκέπτης μπορεί να παρατηρήσει το μοναδικό φαινόμενο της παλίρροιας που έχει τραβήξει την προσοχή και την περιέργεια μέσα στα χρόνια, τόσο από αστροφυσικής, γεωφυσικής άποψης όσο και από φιλοσοφικής. Η Παλίρροια του Ευρίπου χωρίζει τον Βόρειο και Νότιο Ευβοϊκό και είναι γνωστός από την αρχαιότητα για την ισχυρή παλίρροια του. Στην είσοδο της Χαλκίδας, υπάρχει η νέα γέφυρα, ενώ η παλιά χρησιμοποιείται από τους επισκέπτες ως σημείο παρατήρησης της αλλαγής των νερών. Στην Χαλκίδα, μπορεί κανείς να επισκεφθεί το αρχαιολογικό και λαογραφικό μουσείο, το ενετικό κάστρο του Καραμπά, την εβραϊκή συναγωγή, την Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το σπίτι με τα αγάλματα, το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο με τις χαρακτηριστικές καμάρες του και επίσης, το Δημαρχείο.

Τι μπορείτε να κάνετε κοντά στο Ξενοδοχείο Παλίρροια ; 

Υπάρχουν διαθέσιμες εγκαταστάσεις για να παίξει κανείς ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, τένις ή να κάνει μια βόλτα με το άλογο σε ιππικό όμιλο της πόλης . Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού , μπορείτε να δοκιμάσετε θαλάσσια σπορ, όπως kite boarding στο Λευκαντί και στη Λιανή Άμμο, ψάρεμα ή θαλάσσιο σκι . Επισκεφθείτε τις παραλίες του Αγίου Μηνά, του Αστερία, τις Ροδιές και τη Λιανή Άμμο. Στην παραλία Αλυκές, είναι το σημείο συνάντησης για τους νέους, με μια ποικιλία από μπαρ, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε κοκτέιλ γεμάτα χρώματα και να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως – εκτός φυσικά από την απόλαυση της θάλασσας και του ήλιου! Για τυχόν μικρές βόλτες από την Χαλκίδα, μπορείτε να επισκεφθείτε τη Νέα Αρτάκη, το Λευκαντί, τη Νέα Λάμψακο και τη Δροσιά ειδικά αν είστε λάτρης των θαλασσινών ή το Βαθύ ( στην περιοχή της Αυλίδας ) για μια περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Αρτέμιδος.

| Το ξενοδοχείο Παλίρροια στον χάρτη |

Αγαπητέ Eπισκέπτη,

Στο ξενοδοχείο Παλίρροια μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω διαφόρων πηγών και μέσων.
Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τη διαμονή σας μέσω του site μας με την ασφάλεια της Εγγύησης Καλύτερης Τιμής και με Άμεση Επιβεβαίωση Κράτησης απευθείας από το ξενοδοχείο. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις να κάνετε πριν από την κράτησή σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail, απευθείας τηλεφωνική κλήση ή χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

Σας ευχαριστoύμε πολύ για την επίσκεψη στην Επίσημη Ιστοσελίδα μας.

Top

Στείλτε μας ένα e-mail

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε τις ερωτήσεις,
αιτήματα και πληροφορίες σας ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε από το ξενοδοχείο μας. Όλα θα απαντηθούν μέσα σε 24 ώρες.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube